Så genomför du en riskanalys av arbetmiljön på arbetsplatsen

Arbetsmiljön påverkar både individens välmående och produktivitet. Därför är en riskanalys på arbetsplatsen en viktig process för att förebygga och hantera risker. Den bidrar till en trygg och hälsosam arbetsmiljö och är även en laglig skyldighet för arbetsgivare i Sverige. Vad är en riskanalys? En riskanalys är en strukturerad metod för att identifiera och hantera …

Så genomför du en riskanalys av arbetmiljön på arbetsplatsen Read More »

Anlita en miljökonsult

Anlita en arbetsmiljökonsult

Arbetsmiljön är lika viktig som en hälsosam och trevlig hemmiljö. Det är på arbetet du tillbringar en stor del av din vakna tid och i vissa fall även en del av din sovande om du arbetar på sena projekt med kort deadline. Att ha en tillgänglig arbetsmiljökonsult på företaget har stora fördelar.

Organisatorisk och social Arbetsmiljö

Organisatorisk och social arbetsmiljö

En sak som har stor påverkan på arbetet, prestationen och överlag på välmåendet på arbetsplatsen är den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Det handlar om att man ska förebygga fysisk och psykisk ohälsa, samt om att skapa en så god arbetsmiljö som möjligt.

Lagar och regler kring arbetsmiljö

Lagar och regler om arbetsmiljö

Arbetsmiljö är ett begrepp som beskriver allt på din arbetsplats. Det kan vara maskiner, ljud och ljus, stress, arbetsredskap, organisationen och trivseln på arbetsplatsen. Det finns många saker som är mycket viktiga att känna till för att kunna säkerställa en god arbetsmiljö.

Rulla till toppen
Scroll to Top